Podvodní skútr WARP (160001)

Sublue
warp
  • Doprava zdarma
29 900 Kč
24 711 Kč bez DPH
více než 2 ks
Počet
Skladem

Tento podvodní skútr je vytvořen jako jednoturbínový přístroj se středovou hnací vrtulí. To je předpoklad pro soustředěný centrální výkon jednoho rotoru s menším odporem vody, než mají běžné dvoumotorové přístroje. Tak je dosaženo lepší efektivity pohonu a v zásadě tedy i lepších jízdních parametrů. 

Sklopné rukojeti pak zajišťují skvělou manipulovatelnost a skladnost skútru. Warp je tak příjemným společníkem nejen ve vodě, ale i pro uložení a přemísťování.

help_outlineChci si prohlédnout na prodejně

Warp_panel_cz_2

warp_close

warp_front warp_front_side
Rukojeti na skútru Warp 10 jsou sklopné. Znamená to, že pro manipulaci a skladování je tento přístroj uživatelsky velice příjemný. Při čelním pohledu je jasně patrná konstrukce pohonu. Jedná se o jednomotorový  přístroj se středovou hnací vrtulí.  Přepínání rychlostí se děje posunutím ovladače na pravém boku skútru. Tím se snižuje či zvyšuje použitý příkon elektrické soustavy a tedy se i upravuje rychlost jízdy. Použitý okamžitý příkon má pak vliv na dobu, po kterou lze se skútrem pod vodou jet. 

Warp_girl_3

Podvodní skútr Warp 10 umožňuje jak klidnou poznávací jízdu při potápění, tak i doslova dovádění při různých variacích na téma tance pod vodou.

5 dalších produktů ve stejné kategorii:

timer

Dodání do 48 hod Rychlost doručení Vámi vybraného zboží až k Vám.

view_list

Široký výběr sortimentu U nás si vyberete vše pro jízdu a chránit Vás je pro nás prioritou a samozřejmostí.

build_circle

Servis a veškeré díly O vaše miláčky se postaráme v rukavičkách a máme vše, co jim bude chybět.

local_shipping

Rozvoz po celé ČR a SK Není pro nás problém doručit kamkoliv po ČR a SK.