Motocykl NXT 300cc 4t H2O Barton Motors

Barton motors
BM-24-R
85 990 Kč
71 066 Kč bez DPH

včetně recyklačního příspěvku

Barva
Počet
naskladníme březen 2024


Motocykl NXT 300cc 4t H2O vstupuje do nabídky Barton Motors jako průkopník offroadové sítě – nejen v naší nabídce, ale také na trhu jako celku. Díky kombinaci pokročilého podvozku, vysokého výkonu a vysoké kvality je NXT300 úspěšně ovládán i zkušenými teréňáky a závodníky.

Video motocyklu v dolní části

NXT300

vstupuje do nabídky Barton Motors jako průkopník offroadové sítě – nejen v naší nabídce, ale také na trhu jako celku. Díky kombinaci pokročilého podvozku, vysokého výkonu a vysoké kvality je NXT300 úspěšně ovládán i zkušenými teréňáky a závodníky. Poražení společníci tréninku nebo soutěže potěší nejen možnosti, ale i cenu tohoto motocyklu. 1-válec, 4-taktní motor renomované značky Zongshen je zodpovědný za výkon s chlazením - což je důležité - pomocí kapaliny. Kromě velkého maximálního výkonu přesahujícího 26 koní je důležitý také vysoký točivý moment dostupný v širokém rozsahu, stejně jako vhodné naladění převodových poměrů pohonu a převodovky.

Rafinovaný podvozek NXT300 pozitivně překvapí. Ocelový rám zajišťuje tuhost konstrukce. Hliníková kyvná vidlice znamená sníženou hmotnost bez odpružení a pomáhají také ráfky, paprsky a náboje, které kombinují lehkost s odolností (a dobrým stylem). Třešničkou na dortu je prvotřídní odpružení s dlouhým zdvihem a plným nastavením, díky kterému jej každý jezdec přizpůsobí svým vlastním preferencím nebo překážkám. Zkušený jezdec ocení požadované příslušenství, které NXT300 standardně nabízí, jako jsou střepinové rukojeti, výše zmíněné náboje, grippery pneumatik a světlomety. To vše s nízkou pohotovostní hmotností 138 kg.

Hledáte pokročilou terénní motorku pro náročný trénink, závodění nebo pokročilou off-road zábavu? Navštivte prodejce Barton Motors v Olomouci na Holické 574 a přesvědčte se sami o vysoké kvalitě NXT300.

TECHNICKÉ SPECIFIKACE

Motor jednoválec
Obsah motoru 300 cc
Typ motoru 4 takt
Chlazení
Startování elektrické. nožní
Pneu přední 21"
Pneu zadní 18"
Brzdy přední kotoučové
Brzdy zadní kotoučové
Objem nádrže
Palivo Natural 95
Hmotnost 124 kg
Max.nosnost
Rozměry délka/šířka/výška 214 x 82 x 124 cm

Rozměry se mohou lišit od uvedených hodnot v závislosti na nastavení a seřízení motocyklu.
Dodáváme ZDARMA v demontovaném stavu v KRABICI.

16 dalších produktů ve stejné kategorii:

timer

Dodání do 48 hod Rychlost doručení Vámi vybraného zboží až k Vám.

view_list

Široký výběr sortimentu U nás si vyberete vše pro jízdu a chránit Vás je pro nás prioritou a samozřejmostí.

build_circle

Servis a veškeré díly O vaše miláčky se postaráme v rukavičkách a máme vše, co jim bude chybět.

local_shipping

Rozvoz po celé ČR a SK Není pro nás problém doručit kamkoliv po ČR a SK.