Skútr X-Trail 125cc ABS 4t Barton Motors

Sunway
SKLADBM-52-B-g
89 900 Kč
74 298 Kč bez DPH

včetně recyklačního příspěvku

Barva
více než 2 ks
Počet
Skladem

Skútr X-Trail 125cc ABS 4t Barton Motors

Jednou z největších předností tohoto modelu je účinný motor o objemu 125 cm3, dodávaný uznávaným výrobcem Loncin. Díky tomuto motoru si užijete vynikající výkon a plynulou jízdu. Kapalinové chlazení navíc umožňuje motoru udržovat optimální teplotu, což se promítá do jeho dlouhé životnosti.

Startovací systém tlačítkem a chytrý klíč jsou řešení, která vám umožní vyrazit na silnici, aniž byste museli používat tradiční klíč. Jedná se o moderní přístup k ovládání skútru, který vám zajistí snadný přístup a rychlý start jízdy.

Jsme rádi, že náš model je vybaven automatickým systémem Start-Stop. Díky němu skútr automaticky vypne motor, když zastavíte na semaforu nebo v dopravní zácpě. To nejen pomáhá šetřit palivo, ale také pomáhá chránit životní prostředí.

help_outlineChci si prohlédnout na prodejně
Motor jednoválec
Obsah motoru 125 cc
Typ motoru 4 takt
Chlazení kapalina
Startování elektrické
Pneu přední
110/80-14
Pneu zadní
130/70-13
Brzdy přední kotoučové + ABS
Brzdy zadní kotoučové + ABS
Objem nádrže 11l
Palivo Natural 95
Hmotnost 133 kg
Max.nosnost 150 kg
Rozměry délka/šířka/výška 196,5x 117 x 73 cm

Během jízdy budete mít plný přehled o nejdůležitějších datech díky 7palcovému TFT displeji. Rychlost, spotřeba paliva a teplota – všechny informace jsou přehledně zobrazeny a zajišťují plnou kontrolu nad skútrem.

Náš model je vybaven zadním tlumičem se vzduchojemem, který skvěle tlumí nerovnosti vozovky. Díky tomu bude vaše cesta plynulá a stabilní i v náročném terénu.

Nezapomněli jsme ani na vaše pohodlí! Koloběžka má nastavitelné čelní sklo, díky kterému si můžete upravit jeho výšku podle svých preferencí. Minimalizujete odpor větru a získáte lepší aerodynamiku při jízdě.

Bezpečnost je naší prioritou. Proto je naše koloběžka vybavena LED osvětlením, které zvyšuje viditelnost na silnici a zvýrazňuje její moderní design.

Nejdůležitějším prvkem, který zajišťuje maximální bezpečnost při brzdění, je systém ABS (Anti-lock Braking System). ABS zabraňuje zablokování kol při náhlých zastaveních, umožňuje vám udržet plnou kontrolu nad skútrem a zkracuje brzdnou dráhu.

S hrdostí představujeme náš nejnovější model skútru 125 od Barton Motors. Je to spojení spolehlivosti, moderních technologií a péče o vaše pohodlí a bezpečí. Zveme vás k návštěvě našeho showroomu a otestování tohoto jedinečného skútru. Nechte řízení, aby se stalo vaší vášní s Barton Motors!

16 dalších produktů ve stejné kategorii:

timer

Dodání do 48 hod Rychlost doručení Vámi vybraného zboží až k Vám.

view_list

Široký výběr sortimentu U nás si vyberete vše pro jízdu a chránit Vás je pro nás prioritou a samozřejmostí.

build_circle

Servis a veškeré díly O vaše miláčky se postaráme v rukavičkách a máme vše, co jim bude chybět.

local_shipping

Rozvoz po celé ČR a SK Není pro nás problém doručit kamkoliv po ČR a SK.